Opweg naar een nieuwe levensstijl: wordt jonger, fitter en slanker!

Een nieuwe dag, gaat vaak gepaard met nieuwe, goede voornemens. Het leven is aan de doeners dus.. GEWOON DOEN in plaats van dit goed voornemen weer op te bergen door denkbare nadelen. Durf experimenteren met gezonde, evenwichtige voeding. Neem je gezondheid in eigen handen en motiveer jezelf met een snel resultaat. Dit is voor ons belangrijk omdat schoonheid van binnenuit komt!

Lignavita

Wil je op een discrete manier makkelijk en effectief gewicht verliezen zonder hongergevoel? Wil je je spiermassa zeker behouden en toch tot 75% vet verbranden? Veel mensen kampen met overgewicht en dit zorgt voor zowel voor uiterlijke als innerlijke klachten zoals diabetes en vaat- en hartziektes. Meer weten over Ligna vita? Klik hier!

“NU IS HET IDEALE MOMENT OM JOUW DOEL TE BEREIKEN!”

Gluten allergieën komen ook steeds meer voor. Daarom bieden wij u Lignavita. Lignavita is een voedingsconcept dat gebouwd is op proteïnen, weinig koolhydraten, plantaardige vetten, vitaminen en mineralen. Hun producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben de smaak en looks van onze dagelijkse voeding. Op deze manier kan je jouw aangepaste voeding eten op een discrete manier. Lignavita werkt met onderhoudsprogramma’s waardoor je niet plots stopt en dus geen jojo-effect krijgt maar een langdurig resultaat. Vele van deze producten zijn gezonde tussendoortjes voor elke persoon en moeten niet zo zeer in combinatie met een dieet. Ondertussen hebben wij al veel tevreden klanten veel aan deze producten hebben gehad. Lignavita biedt ook voedingssupplementen want laat je niets anders wijsmaken: (bijna) iedereen heeft voedingssupplementen nodig! Weinig mensen eten in deze tijd, uitgebalanceerd en gezond. Er is een groot verschil tussen niet ziek zijn en je optimaal fit voelen!

Universal contourwrap

Dit is een pakking met windels gedrenkt in zeeklei. Ze worden op een bepaalde manier gewikkeld zodat u een lympfedrenage krijgt. Alle afvalstoffen die ons lichaam niet natuurlijk verwijderd worden opgeslagen in onze vetcellen waardoor deze opzwellen. Door de universal contourwrap gaan we deze op een effectieve manier leeg maken en ontzwellen waardoor centimeterverlies en versteviging van de huid snel optreedt. Dit gebeurt al vanaf 1 behandeling! Bijkomend zal uw huid door de klei extra gevoed worden. Dit is ideaal voor mensen met een extreem droge huid. De contourwrap is dus ideaal voor versteviging van de huid bij een dieet maar is ook ideaal als ontgiftingsbehandeling.

Cellulitisbehandeling

Ook last van een appelsienenhuid? Wij bieden behandelingen waarbij we u probleemzones aanpakken doormiddel van verschillende kuren voor alle fasen van de cellulitis, vochtophoping en verslapping.