We zijn een all-around instituut. Dit wil zeggen dat we u van kop tot teen kunnen behandelen! Er zijn verschillende behandelingen voor gelaat, lichaam en definitief ontharen met verschillende inhouden en toepassingen. Uiteraard helpen wij u graag met de juiste keuze te maken voor een behandeling ideaal voor jouw huid. We adviseren ook producten voor thuisgebruik. Kom vrijblijvend langs voor een huidanalyse en advies op maat, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en budget.

Gelaatsbehandelingen

Basis en reiniging

Onze behandelingen richten zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na 1 behandeling ervaar je het verschil en verbeterd je huidconditie zichtbaar! Een schone en frisse huid voelt niet alleen goed maar zorgt er ook voor dat je er goed uit gaat zien. Hoe schoner de huid,

des te beter verzorgingsproducten worden opgenomen. Een goede reiniging zorgt voor een gladdere, zachtere een stralende huid! Is dat niet iets waar je trots op kan zijn?

Specifieke huidproblemen

Al onze verzorgingen voor specifieke huidproblemen bieden een oplossing voor al u zorgen in verband met jouw huid. Hieronder sommen we de meest voorkomende problemen even op. Sommige behandelingen raden we aan om in kuurverband te doen of met ondersteuning van apparaten. We kunnen de behandelingen aanpassen naar uw budget. Gesprongen adertjes en bruine vlekken kunnen we zeer goed verwijderen door middel van de Velure Laser.

– Rimpels en verslapping
Lees meer…

– Grove porieën, vale huid
Lees meer…

– Couperose gevoelige huid
Lees meer…

– Pigmentatie of bruine vlekken
Lees meer…

– Acne op alle leeftijden
Lees meer…

Lichaamsbehandelingen

Onze lichaamsbehandelingen vervullen elke spa wens! Dit zowel voor mannen als voor vrouwen. Wat wil jij vandaag ervaren? Hernieuwen? Verkwikken? Ontspannen? Of versterken? Beslis zelf! Naast deze ontspannende massages zijn er ook peelings, cellulitusbehandelingen en behandelen wij ook ongewenste haargroei. We bieden ook een groot aanbod voor het verwijderen van ongewenste haren zowel voor het gelaat als het lichaam. U kan bij ons terecht voor een tijdelijke oplossing door warme was of het pincet. Maar u kan bij ons ook terecht voor een definitieve oplossing door middel van de diodelaser. We breiden steeds onze behandelingen uit! Zo kunnen we met de diodelaser ook effectief schimmelnagels behandelen.