Is u huid ook toe aan verbetering?

Wil u ook het beste in uw huid naar boven halen? Wilt u uw huid ondersteunen waar nodig? Bent u het ook beu om elke dag een nieuw teken van veroudering te ontdekken? In ons schoonheidsinstituut vindt u de allernieuwste anti aging behandelingen en technieken om uw huid te ondersteunen en/of te verbeteren. Je huid verzorgen moet je leren, oefenen en onderhouden.  Deels is je de kwaliteit van je huid genetisch bepaald, maar deels hangt de kwaliteit ook af van hoe je je huid verzorgt.

De allernieuwste schoonheidstechnieken

Wanneer je een schoonheidsinstituut binnenstapt, zie je vaak futuristische apparaten. Waarvoor worden deze gebruikt? Dat er apparaten gebruikt worden bij schoonheidsbehandelingen, is helemaal niet zo nieuw maar dit gegeven zal steeds vaker opkomen opkomen in de toekomst. Dit komt doordat we steeds hogere verwachting hebben, op een natuurlijke manier onze huid willen verbeteren en we resultaten willen zien in een steeds kortere tijdspanne.

“Hoogtechnologische apparaten om jouw mooiste huid te onthullen!”

Meer en meer mensen krijgen problemen met hun huid. Denk maar aan allergische reacties. Met deze apparaten kunnen we je huid nog beter helpen te versterken. Deze apparaten worden gebruikt in combinatie met onze DOCTOR BABOR-lijn, onze medische lijn. Hierdoor bieden zo de beste resultaten. De DOCTOR BABOR-lijn werkt op cosmecueticals. De producten zijn hoog geconcentreerd, natuurlijk, verdraagzaam voor de meest gevoelige huiden en medisch verpakt.

Microdermabrasie

Is bijna niet meer weg te denken uit een basisverzoring. Speciale kristallen verwijderen de bovenste huidschilfers. Tegelijkertijd zorgt microdermabrasie in de diepten van de huid voor een intensieve huidverzorging door toename van de collageensynthese. Bovendien bewerkstelligt de vacuüm-zuigkracht een ontlasting van de vaten en activeert het lymfevatensysteem, wat een intensief detox-effect heeft.

Led

Tegenwoordig kan men met led, zichtbare schoonheidseffecten bereiken. De verschillende golflengten van het licht dringen verschillend diep in de huid door en hebben speciale werkingen op het gebied van huidverjonging en –balans.

Micro needling

Niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag met steriele naaldkoop. Dit maakt een optimale opname van werkstoffen in de huid mogelijk en vergroot tegelijkertijd de celactiviteit.Fijne naalden zorgen voor het opnieuw activeren van collageen. Tegelijkertijd wordt er een werkstofdepot aangelegd in de huid, die zorgt voor een duurzame werking.

Benieuwd?

Ook thuis kan u deze nieuwste technologieën gebruiken! BABOR biedt apparaten voor thuisgebruik zodat uw dagelijkse schoonheidsverzorging kan verbeteren en versnellen.

U huid ook al eens van dichterbij bekeken?

Ingezoomd.. Hightech huidanalyse! Regelmatig een diepere blik op u huid werpen is aan te raden zodat er geen tijd en geld verloren zou gaan. Meet rimpels, toont vetgehalte, analyseert poriën, signaleert pigmentvlekken, onderzoekt het vochtgehalte.