Zo zien jouw nagels er op z’n best uit!

Ook korte, broze of afgebroken nagels? Altijd maar wachten tot ze bijgegroeid zijn? Dan zit je goed bij ons! In ons instituut bieden wij u alle mogelijke verzorgingen van hand- en teennagels alsook handen en voeten. Gaande van een klassieke hand- en nagelverzorging of een leuk lakje tot een meer specifieke oplossing voor langer plezier. Ook op het gebied van nailart zijn we mee met de laatste nieuwe trends.

Gel- en acrylnagels

Beiden worden gebruikt om een natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Dit wordt gedaan door middel van tips of sjablonen. Beiden zijn acrylaten. Het verschil zit hem in het uitharden. Gel droogt onder UV licht. De nieuwste generatie droogt zelfs onder supersnel onder ledlicht! Deze gel is

zeer flexibel dus een aanrader voor elke vrouw die graag lange, verzorgde nagels draagt. Gel is ook ideaal voor mensen die vaak met hun handen in water zitten. Acryl daarentegen droogt door de lucht wanneer de liquide en poeder met elkaar vermengen. Dit systeem is sterkere, harder en stootbestendig. De uitgelezen manier om nagelbijters te helpen en een oplossing voor mensen die een job hebben waar handen en nagels veel te verduren krijgen!

Gellak

Dit is de allernieuwste techniek op het gebied van gelnagels. Het overtreft de verwachtingen van elke vrouw: eindelijk schoonheid zonder enig compromis! Je hoort het in de naam ‘gellak’, het heeft het uitzicht van een gelnagel maar is nog flexibeler en draagt als een nagellak. Bij dit systeem wordt er niet gevijld maar afgeweekt, zo worden broze nagels minder beschadigd en de natuurlijke nagel gerespecteerd. Met dit systeem heeft men drie weken lang perfect gelakte nagels. Toch heeft dit systeem als nadeel dat je je nagels er niet mee kan verlengen en het geen extra versteviging biedt. Je kan wél scheurtjes repareren. Gellak is ook ideaal voor op teennagels.

Nailart 1

3 augustus 2015

Nailart 2

3 augustus 2015

Nailart 3

3 augustus 2015