Over ons

Bent u ook op zoek naar een trendy schoonheidsinstituut waar je beroep kan doen op professionals die u kunnen begeleiden in de keuze van jouw ideale schoonheidsproduct? Wil je je jezelf een beetje tijd gunnen of na een lange werkdag ontvangen worden met een lekker tasje koffie of een gezonde snak? Bent u het beu om lang te moeten zoeken naar een parkeerplaats? Dan bent u bij ons zeker welkom. Bij ons draait alles om U en uw wensen! Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in de schoonheidszorgen. We zijn zeer gespecialiseerd in anti-aging en het bieden van luxe aan de klant. Maar natuurlijk bieden wij ook de gebruikelijke schoonheidsbehandeling. Wij volgen maandelijkse opleidingen om het beste en het nieuwste te kunnen bieden aan onze klant. Wij gaan samen met u op zoek naar de producten die op maat gemaakt zijn voor u. Voelen, ruiken, uitproberen.. bij ons kan het bijna voor elk aangeboden product.

Schoonheidsinstituut wordt BABOR BEAUTY SPA.

In 2014 werd het te druk, te klein, te moeilijk om goed te werken. Je kan geen hoekjes blijven inpalmen. Onze behandelingen en producten werden zo uitgebreid dat een volledige make-over onoverkomelijk was. Vermits we al toch al jaren volledig achter ons merk staan, opende wij op 9 september onze BABOR BEAUTY SPA Oliva. Alle BABOR SPA’s delen dezelfde standaarden om zo de hoogste kwaliteit en diensten te kunnen bieden aan alle BABOR klanten.

“Mogen wij u binnenkort ook eens verwachten?”

ANN SLAGMOLEN

Schoonheidsspecialiste

Hallo ik ben Ann. Ik ben een open, positief ingesteld en creatief persoon. Ik ben een nooit stilzittende moeder van 5. Mijn jongste dochter is 4 jaar oud en mijn oudste dochter is 22. De overgang, daar zit ik zelf mee. Pedicure heb ik geleerd in het plaatselijke bejaardentehuis. Hierdoor heb ik veel levenservaring en kan ik me vinden in alle leeftijdsgroepen en hun noden. In mijn vak ben ik steevast perfectionist, ik sta steeds open voor nieuwe dingen, ben leergierig en kwaliteit komt op de eerste plaats. Ikzelf hou van mooie dingen en wil dit dus zeker ook aan mijn klanten kunnen bieden. Door mijn fascinatie in wetenschap en de schoonheid van de huid, vind ik me helemaal in dit vak. Klanten komen bij mij op de eerste plaats. Je mag me alles komen vertellen maar aan roddelen doe ik niet mee.

SOFIE

Schoonheidsspecialiste

Hallo, mijn naam is Sofie. Graag geef ik je wat meer uitleg over mezelf. Toen ik in 2010 mijn studies aan het afronden was als verkoopster zat ik al lang met het idee om schoonheidsspecialiste te worden. Dit heb ik dan ook gedaan. Na mijn studies ben ik verder gaan studeren aan Denise Grésiac. In deze privé school voor schoonheidszorgen. In deze privéschool kreeg je van a tot z uitgelegd wat belangrijk was voor dit mooie beroep. Nadat ik hierin mijn diploma behaald heb, ben ik bij Ann komen werken. Al snel werd duidelijk dat dit beroep mijn droom was. Mensen helpen en gelukkig maken, geeft me zelf een fijn gevoel. Zelf sta ik echt achter de producten van BABOR. De resultaten en commentaren van onze klanten kunnen dit ook zeer goed bevestigen. Ann en ik vormen samen een goed team. Zo hoop ik dat wij u als klant mogen verwelkomen in onze mooie BABOR BEAUTY SPA te Duffel. Zelf hoop ik dat ik deze job nog lang mag uitoefenen zodat ik jullie net zo tevreden kan maken zoals ik ben door hier te mogen werken.