Over ons

Bent u ook op zoek naar een trendy schoonheidsinstituut waar je beroep kan doen op professionals die u kunnen begeleiden in de keuze van jouw ideale schoonheidsproduct? Wil je je jezelf een beetje tijd gunnen of na een lange werkdag ontvangen worden met een lekker tasje koffie of een gezonde snak? Bent u het beu om lang te moeten zoeken naar een parkeerplaats? Dan bent u bij ons zeker welkom. Bij ons draait alles om U en uw wensen! Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in de schoonheidszorgen. We zijn zeer gespecialiseerd in anti-aging en het bieden van luxe aan de klant. Maar natuurlijk bieden wij ook de gebruikelijke schoonheidsbehandeling. Wij volgen maandelijkse opleidingen om het beste en het nieuwste te kunnen bieden aan onze klant. Wij gaan samen met u op zoek naar de producten die op maat gemaakt zijn voor u. Voelen, ruiken, uitproberen.. bij ons kan het bijna voor elk aangeboden product.

Schoonheidsinstituut wordt BABOR BEAUTY SPA.

In 2014 werd het te druk, te klein, te moeilijk om goed te werken. Je kan geen hoekjes blijven inpalmen. Onze behandelingen en producten werden zo uitgebreid dat een volledige make-over onoverkomelijk was. Vermits we al toch al jaren volledig achter ons merk staan, opende wij op 9 september onze BABOR BEAUTY SPA Oliva. Alle BABOR SPA’s delen dezelfde standaarden om zo de hoogste kwaliteit en diensten te kunnen bieden aan alle BABOR klanten.

“Mogen wij u binnenkort ook eens verwachten?”

ANN SLAGMOLEN

Schoonheidsspecialiste

Hallo ik ben Ann. Ik ben een open, positief ingesteld en creatief persoon. Ik ben een nooit stilzittende moeder van 5. Mijn jongste dochter is 4 jaar oud en mijn oudste dochter is 22. De overgang, daar zit ik zelf mee. Pedicure heb ik geleerd in het plaatselijke bejaardentehuis. Hierdoor heb ik veel levenservaring en kan ik me vinden in alle leeftijdsgroepen en hun noden. In mijn vak ben ik steevast perfectionist, ik sta steeds open voor nieuwe dingen, ben leergierig en kwaliteit komt op de eerste plaats. Ikzelf hou van mooie dingen en wil dit dus zeker ook aan mijn klanten kunnen bieden. Door mijn fascinatie in wetenschap en de schoonheid van de huid, vind ik me helemaal in dit vak. Klanten komen bij mij op de eerste plaats. Je mag me alles komen vertellen maar aan roddelen doe ik niet mee.