Wordt jouw leeftijd ook onbewust verraden door je pigmentvlekken? Wil je voorkomen dat deze verschijnen? Of zijn ze al zichtbaar en wil je ze graag verwijderen en zorgen dat ze weg blijven? Dan bestaat daar tegenwoordig nog een meer toegepaste oplossing voor.. De spot reducer!

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd,  worden veroorzaakt door veroudering van de huid en schade door de zon. Ze zijn onschuldig maar kunnen al snel storend worden wanneer je er veel hebt of ze te groot worden. Tot voor kort was de meest effectieve manier om pigmentvlekken te voorkomen, de juiste producten gebruiken. Wanneer er al sprake was van pigmentvlekken konden deze behandeld worden door de laser en zo verbleekt of verwijderd worden.

Hoe behandelen we deze nu het best?

Tegenwoordig bestaat er een nieuwe techniek om pigmentvlekken te behandelen. Al van bij het ontstaan van de eerste vlekjes kunnen we deze aanpakken met onze Spot Reducer! De Spot Reducer bevriest binnen enkele seconden de bovenste gepigmenteerde cellagen. Hierdoor worden de pigmentvlekken droog en maken ze zich binnen de 10-14 dagen los. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veiliger als de voormalige laserbehandeling. Dit komt doordat men met de Spot Reducer minder diep werkt. Ideaal dus voor pigmentatie aangezien deze oppervlakkig is en zo kan er dus ook minder schade worden aangericht dieper in de huid. Een ander voordeel tegenover laser is dat men ook minder donkere pigmentatie kan behandelen en dat we dus de pigmentvlekken vanaf de beginfase kunnen aanpakken! De laser is dus zeker een goede behandeling voor verdere pigmentatie maar deze moeten al goed donker zijn om deze op deze manier te kunnen behandelen.

Aangezien mensen vroeger deze opties allemaal nog niet hadden of nog niet kenden en dus nog niet vanaf de beginfase konden beginnen behandelen, behandelen wij nu veel mensen nog met de laser door te ver gevordere pigmentatie. Hieronder ziet u een voorbeeld van een behandeling van veel pigmentatie met de laser, voor en na.

Voor laserbehadeling

12498409_1678893049020032_1846966079_n

Na 1ste laserbehandeling

12735840_1678892949020042_1270569606_n

Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

 

Ann Slagmolen

Leave a Reply